Tosiaan 6.viikkoa tulee jo pennuille ikää ja tuntuu, että ihan justhan he vasta syntyivät.
 Pentujen luonteet alkaa paljastumaan:) Pilli on kaikkein vilkkain, aina ensimmäisenä joka paikassa ja kannoilla toinen vilpertti Pekka. Nämä kaksi ovat varsinainen parivaljakko, niitä etsitään aina pitkin kämppää, löytyy nukkumasta mitä ihmeellisemmistä paikoista:)
Lillis on kaikkein rauhallisin ja malttaa olla kaikkein pisimpään sylissä saamassa paijauksia. Pullalla ja Lilliksellä on aika samanlaiset luonteet, ulkonäkökin on aika samanlainen, itsekkin joutuu välillä katsomaan kaksi kertaa, että kumpis kisu se siinä vilahti. Tämä kaksikko löytyy usein painimassa keskenään. Vauhtia toki löytyy tältäkin kaksikolta, kun sille päälle sattuvat, mutta ovat kuitenkin rauhallisempia kuin Pilli ja Pekka.
Pennut on löytäneet uuden lempi nukkumapaikan, kuivauskaapin. Meillä ei varmaan kahteen kuukauteen kuivata pyykkiä kuivauskaapissa, koska eihän noita henno sieltä poiskaan ottaa, kun nukkuvat niin suloisesti. Onpahan kuivauskaappikin löytänyt arvokkaan tehtävän.

Iines mammakin jakselee hyvin. Jaksaa viihdyttää meitä ihmisiäkin(niinkun kuvasta näkyy). Huolehtii pennuista hyvin, pesee edelleen pentujen pyllyjä, vaikka hyvinhän tuo sujuu jo pennuilta itseltääkin. Imettää edelleen ahkerasti ja valvoo tarkasti pentujen touhuja. Onneksi Iines on saanut avukseen valvontapuuhiin 13 vuotiaan lilakilppari burmamme Miisan. Hauskan näköistä, kun mamma ja vara-mamma samassa asennossa valvoo pentujen touhuja.

Viimeistään viikon kuluttua uusia kuvia ja kuulumisia luvassa.