Pulla; täältä tullaan:)




Pilli; ihmiset ovat sitten niin ihania, että syliin on ihan pakko tulla:)




Pekka; täältä suuresta maailmasta löytyy kaikkea mielenkiintoista:)




Lilliputti; olenpas muuten jo maistanut ihan oikeaa ruokaakin:)

Kyllä on neljä viikkoa äkkiä hurahtanut ja niin on hurahtanut pentujen painotkin. Pekka painaa jo 465g, Pilli 453g, Pulla 392g ja Lilliputtikin jo 332g. Hiekkalaatikko harjoitukset on jo aloitettu, vielä laihoin tuloksin, mutta varmasti tulostakin on lähiaikoina nähtävillä. Alkuun on tutustuttu hiekkaan ja sen makuun(taitaa olla pennuilla aika yleistä, että kaikkea pitää tutkia myös suulla:), mutta varmasti pennut pian hokaavat, että mitä varten hiekka-astia on olemassa.
Pennut ovat katselleet emon ruokailua ja eilen Lilliputti meni ruokailemaan Iineksen viereen hyvällä ruokahalulla. Muut pennut ei ole vielä ruokaa maistelleet, mitä nyt muutamia kertoja kävelleet ruoka-astiaan ja sitten tassuja putsaillessa tutustuneet makuun.
Pennut tulevat ja menevät pesään jo omaa tahtiaan. Enää ei laidat pidättele eikä ole tarviskaan. Täytyyhän sitä tutustua elinympäristöön ja sen kaikkiin hauskoihin yksityiskohtiin. Lelut alkaa jo saamaan kyytiä ja veljekset painii ja leikkii kovasti keskenään. Ihmisten syliin on hauska kiipeillä ja olla rapsutettavana.

Keskiviikkona käytin Lilliputtia eläinlääkärissä. Lilliputti ei kävele niin hyvin, kuin muut pennut ja epäilin, että jaloissa saattaa olla jotakin vikana. Eläinlääkäri kuitenkin uskoi, että vika korjaantuu itsestään. Ensi viikon lopulla soittelen lääkärille ja katsotaan miten kävely on edistynyt ja mietitään sitten jatkotoimia. Viimeistään ennen luovutusikää eläinlääkäri tarkistaa jalat ja toteaa niitten kunnon, jotta uuden kodin ei tarvitse kantaa niistä huolta. Pidän teidän ajantasalla, kuinka Lilliputti kehittyy. Ehkäpä tässäkin pätee sananlasku hitaasti, mutta varmasti.

Oikein hyvää ja lumista viikonloppua teille!