2033698.jpg
Tervehdys ja Tervetuloa Lorienin Fancy Filippan eli Iineksen blogin pariin.
Pentuja odotellaan syntyväksi muutaman viikon päästä, joten jänniä aikoja elätään täällä Toivakassa Keski-Suomessa.

Jospa näin alkuun olisi esittelyn paikka eli blogin pääsankari on Iines suklaakilpikonna burma iältään melkein 2-v. Iines tuli meille Jyväskylästä Lorienin kissalasta. Iineksen emä on australian tuontikissa ja se on yksi syistä,miksi halusin Iinestä käyttää jalostukseen. Olen sitä mieltä, että Suomen burmakantaan tarvitaan uutta verta. Muita syitä on Iineksen hurmaava luonne, reippautta löytyy ja ihmiset ovat niin ihania, että ei voi olla kehräämättä, kun pääsee käpertymään jonkun syliin ja saa rapsutksia. Iineksellä on näyttelyistä kasassa kolme sertiä eli on champion. Iines on myöskin felv ja fiv testattu ja negatiivinen.

Pentujen laskettuaika on 15.11. Iineksen sulho on Arkhitekton Senemut kotoisammin Neko. Neko on oikein ihana luonteinen, hurmaavan komea kolli. Odottelemme punaisia ja suklaita poikia sekä suklaita ja suklaakilpikonna tyttöjä. Pennut kasvavat täällä meillä Toivakan Ruuhimäessä, mutta rekisteröidään Lorienin kasvattaja nimelle, koska minulla ei ole omaa kissala nimeä ja näin ensikertalaisena on kiva, kun saa turvautua kokeneen kasvattajan apuun:)

Perheeseemme kuuluu kolme lasta, mies, labradorinnoutaja sekä Iineksen kissakaverit Miisa lilakilpikonna burma 13v sekä Punksu norjalainen metsäkissa 13,5v.Asumme omakotitalossa, jossa meillä on kissoilla ulkotarha. Punksu tykkää ulkoilla myös talvella, mutta burmamaiseen tyyliin neidit ulkoilee vain hyvällä aurinkoisella säällä:)

Kerron tosi mielelläni lisää tulevista pennuista, joten ota rohkeasti yhteyttä, joko sähköpostilla [email protected] tai puhelimitse nro 041 5062627. Muista kuitenkin pieni varoituksen sana. Burma kun pääsee kerran hurmaamaan, niin paluuta kissattomaan elämään ei ole. Mikään ei ole sen suloisempaa, kun kehräävä burma sylissä:)