Lilliputin kävely edistyy hurjaa vauhtia. Tänään näin jopa muutaman "juoksuaskeleen", joten hyvältä näyttää ainakin tässä vaiheessa. Hieman tullaan veljiä kehityksessä liikkumisen suhteen jäljessä, mutta saattaa hyvinkin olla, että Lillis ottaa veljet hyvin pian kehityksessä kiinni. Ainakin itse olen asian suhteen hyvinkin positiivinen.
Tänään annoin pennuille keitettyä seitä, jossa oli seassa hieman voita ja Pirskatti. Kyllä kelpasi veljesjoukolle. Kaikki sulassa sovussa olivat lautasen ympärillä ja popsivat kalaa minkä kerkesivät. Toinen suuri suosikki on ollut keitetty kana. Myöskin AlmoNaturen penturuoka on maistunut hyvin. Annan pennuille monipuolista ruokaa jotta uusissa kodeissa ruokailu sujuisi sitten aikoinaan hyvin, kun pennut ovat tottuneet moniin makuihin.

Joulu lähestyy kovaa vauhtia. Meille ei tänä jouluna tule kuusta sisälle. Arvaatte varmaan miksi:) Saattaisi olla, että pallot ei kauaa saisi olla oksilla ja en halua ottaa sitä riskiä, että pennut söisivät koristenauhaa, joten saamme ihailla joulukuusta tänä vuonna ikkunasta, mutta se ei varmasti meidän joulutunnelmaa latista.Onhan meillä täällä neljä uutta ilontuojaa.
Laittelen taas uusia kuvia tulemaan, joten käyhän aina välillä kurkkimassa.
Iloisia jouluvalmisteluja Sinulle!