Ruoka maistuu kaikille hyvin. Pekan suurta herkkua on Royal Caninin baby-raksut, Lilliputti rakastaa kalaa ylikaiken, Pilli on jauheliha miehiä ja Pulla tykkää kanasta. Kaikille on oma lempiherkku löytynyt, mutta onneksi kaikki ovat myös valmiita maistelemaan uusia makuja.

Pesässä ei enää kovin usein nukuta, vaan pentuja löytää nukkumasta, jos jostakin pehmusteen päältä. Valveilla olo aika on lisääntynyt huomattavasti ja leikki alkaa olemaan jo aivan kissamaista. Ajetaan toisia takaa, tehdään valeloikkia, härnätään emoa ja harjoitellaan kiipeämistä.

Lilliputti liikkuu jo yhtä hyvin, kuin veljensä. Eläinlääkäri oli oikeassa, että viikossa saattaa tapahtua ihmeitä. Ihmeitä on tosiaan tapahtunut. Olen jo saanut parhaan joululahjan, kun Lilliputti on kunnossa. Pentu tarkastetaan eläinlääkärillä vielä ennen luovutusta.
 Pentujen silmien väri alkaa vaihtumaan, sininen alkaa haalistumaan ja keltaista näkyy jo pikkuisen. Toivottavasti kaikille tulee kauniin keltaiset burmansilmät.

Joulu valmistelut alkaa olemaan siivousta vaille. Huomenna ja tiistaina meillä siivotaan, onneksi pennut ei paljoa hätkähdä, vaikka imurikin surisee korvan juuressa. Viimeksikin, kun imuroin, niin Pilli ja Lilliputti nukkui ja imuroin aivan heidän vierestä, niin Pilli vähän raotti silmiä ja katsoi siihen malliin, että anna meidän nukkua rauhassa, mutta karkuun ei kumpikaan lähtenyt. Eilenkin koko pentu joukko nukkui linkoavan pesukoneen vieressä, joten äänin meillä ainakin totutaan:)

Iloisia ja stressittömiä jouluvalmisteluja kaikille:)