Vauhti sen kun vaan lisääntyy, niinkun kuvasta näkyy:)
Pennuilla kelpaa hyvin monenlainen ruoka. Royal Caninin baby raksut on pääraksuina, mutta olen antanut pennuille myös muita eläinkaupan penturaksuja maisteltavaksi. Myöskin eläinkaupan kosteat penturuoat kelpaavat hyvin. Lihaa, kalaa, katkarapuja, sydäntä, kermaviiliä, keitetty kanamunaa ollaan maistateltu ja hyvin maistuu.
Pennu ovat oppineet kiipeämään sängylle ja sohvalle ja mamman ja koiran häntä ovat parhaita leikkikaluja. Myöskin syliin pennut jo kapuavat ja eilen mieskin oli täysin myyty Pullalle, kun tultiin saunasta ja mies istui sohvalle, niin Pulla kiipesi hänen kainaloon nukkumaan.
Sake ja Pekka pitää huolen vauhdista, varsinainen vauhtikaksikko, Sake juuri nukahti leikkien jälkeen koiranruokakuppiin nukkumaan ja Pekka nukkuu kupin vieressä, aikas suloinen näky.
Eilen siskon tyttö 3-v kävi kylässä ja ihastui Lillikseen, niin kovasti, että rupesi kutsumaan häntä omaksi kissakseen. Harmi vaan, että heillä ollaan allergisia, joten rauhallisin Lillis ei voi muuttaa heille.

Matokuureja on nyt otettu kahdesti ja vielä otetaan ainakin yksi ennen ensimmäisiä rokotuksia. Ensimmäisestä madotuksesta maha meni joillakin pennuilla hieman löysäksi, mutta onneksi nyt toisesta ei ole samaa tapahtunut. Tahnojen antaminenkin on sujunut varsin hyvin.

Hyvää alkanutta vuotta kaikille ja iloista loppiaista!