Yhteinen Kiitos kaikille onnittelijoille!

Vaaka yllättää joka kerta, kun pentuja punnitsee. Pieninkin painaa jo 67 grammaa. Muitten painot ovat; 92g, 110g ja 121g, joten on oltu ruoka-aikaan kotona:) Lisämaitoa ei ole kukaan pennuista tarvinnut, vaikka alkuun vähän tuota pientä mietittiin, että pitäisikö antaa, mutta paino rupesi hyvin nousemaan, joten emän oma maito on riittänyt hyvin veljeksille.
Pienin, joka on saanut lempinimen Lilliputti käyttää isompia veljiä "korokkeena", että ylettää ylemmille tisseille. Siinä veljien päällä on hyvä makoilla, niin ei tarvitse kovin hirveästi itse kurkoitella;). Jännä, että ne on ne muutamat nisät, joista koko nelikko taistelee, vaikka nisiä olisi tuplaten jokaiselle, niin nämä muutamat  nisät ovat kaikkien suosiossa ja niistä välillä käydään aikamoista taistelua.Onneksi kaikille yleensä löytyy loppujenlopuksi oma nisä ja pian on masu täynnä maitoa.

Odottelen jo innolla, että pentujen silmät avautuisivat, ehkäpä siihen ei enää montaa päivää menekkään:) Eilen oli niin hellyttävä näky, kun punainen pentu haukotteli ensimmäisen kerran. Arvaatte varmaan, että olen aivan myyty näille suloisille pennuille!