Perjantaina 14.11 klo15.25 näki ensimmäinen pentu päivänvalon. Synnytys oli helppo ja nopea. Kahen aikaan Iines oli sylissäni ja yht´äkkiä päästi kauhean parkaisun ja lähti juoksujalkaa tyttäremme parvisänkyyn peiton alle, ajatuksena varmasti synnyttää pennut sinne. Limatulppa tuli samalla ja työntöpoltot alkoivat melkein samantien. Sain mamman houkuteltua pentulaatikkoon, johon hän 15.25 synnytti ensimmäisen punaisen poika pennun(74g). 15.40 syntyi "lilliputti" suklaa poika (53g). Tämän jälkeen syntyi punainen poika valitettavasti kuolleena:(.
Pienen huilitauon jälkeen syntyi 16.50 suklaa poika (82g) ja viimeisenä vielä kolmas suklaa poika (72g). Kaikki pennut ovat pirteitä ja jaksavat hyvin olla tissillä. Myös Iines on toipunut synnytyksestä hyvin ja on loistava ja huolehtivainen mamma!
Kirjoittelen pentujen kuulumisia tänne ja yritän saada parempiakin kuvia aikaiseksi viimeistään siinä vaiheessa, kun silmät ovat avautuneet. Kiitos Maijalle kätilöavustuksesta ja hyvistä neuvoista ja nikseistä.
Myöskin Mirjamille kiitokset neuvoista:)